Gravity ball 2.0 – Sjov interaktiv bold til katte

149,95 kr. inkl. moms

Vælg farve herunder

Tilbud - lige nu får du gratis levering på denne vare 📦

  • På lager
  • Levering med PostNord -  1 - 3 hverdage 
  • 60 dages returret

💡 Super smart

↩️ Skifter retning ved berøring

🛑 Undgår automatisk objekter

🐭 Efterligner byttedyrs bevægelser

🔋 3 timers batterikapacitet

🤫 Stille og slidstærk

Katte elsker at jage - og det er netop det Gravity ball er skabt til at imitere. Gravity Ball 2.0 vækker din kats instinkter til leg og jagt ved at efterligne bevægelserne af din kats naturlige bytte.

Bolden er beklædt i slidstærkt silikone og med en diameter på 4.3 cm har gravity den perfekte størrelse der gør at katten nemt kan gribe om bolden  - et sjovt og interaktivt legetøj der holder din kat beskæftiget i mange timer!

HURTIG OPLADNING

Den opgraderede Gravity Ball 2.0 er blevet opgraderet med USB, og oplader nu fuldt op på ca 80 minutter, En battericyklus kan holde din kat underholdt i op til 3 timer ved nonstop brug. 

FUNGERER PÅ ALLE GULVE

Gravity Ball fungerer på alle gulve, herunder gulvtæpper. Hvis du vil lade din kat lege udenfor, er det heller ikke noget problem. Gravity Ball fungerer også på græs.

 

Undgår selv forhindringer

Gravity Ball 2.0 er udstyret med den nyeste sensorteknologi, som gør det muligt at detektere forhindringer og automatisk ændre retning. Dette holder bolden i bevægelse og byder hele tiden din kat på nye udfordringer.

Indbygget berøringssensor

Bolden reagerer øjeblikkeligt på berøringer fra din kat. Når din kat griber bolden, ændrer den retning og hastighed for at tilskynde din kats naturlige instinkter og holde din kat interesseret i bolden.

Smart Mode

Gravity Ball 2.0 har den unikke Smart Mode, der gør det muligt for din kat at aktivere legetøjet selv. Med et simpelt tryk kan din kat tænde for bolden, så din kat kan lege, selv når du ikke er hjemme!

Overrask din kat Med Gravity Ball 2.0 😻

Giv din kat en gave, der holder legen i gang. Med Gravity Ball 2.0  kan du sørge for at din kat for både underholdning og motion, selv på travle dage

Bestil din Gravity Ball 2.0 i dag så betaler vi fragten 📦

149,95 kr. inkl. moms

Spørgsmål? Vi står klar til at hjælpe

Har du allerede købt og har du brug for support, eller har du spørgsmål til varen så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os på telefon 30 54 92 19  i butikkens åbningstider eller via email info@voresisenkram.dk - husk at du altid er garanteret samme gode service online som i vores fysiske butikker ☺

Gravity ball 2.0 – Sjov interaktiv bold til katte
149,95 kr. inkl. moms Vælg varianter